Світлична розповіла про ремонт у зачепилівському дитсадку «Ромашка»

Субота, 15 вересня 2018, 19:43
Із ходом ремонтних робіт у зачепилівському дитсадку «Ромашка» ознайомилася під час робочої поїздки до Зачепилівського району губернатор Юлія Світлична.
Світлична розповіла про ремонт у зачепилівському дитсадку «Ромашка»

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

У закладі вже замінили вікна, реконструювали систему опалення та частково відремонтували внутрішні приміщення. У 2018-му коштом обласного бюджету тут капітально відремонтували покрівлю, а зараз реконструюють приміщення для створення 2-х додаткових груп.

«Зараз у черзі до нашого садочку - 67 дітей, тож потреба в цих групах дуже велика», - сказала директор ДНЗ Ірина Порціян.

Зараз у 7 групах закладу навчаються 153 вихованці. Відкрити нові групи розраховують уже цього року, після чого питання черг до дитсадків у Зачепилівці буде вирішено.

Керівник області відзначила суттєві позитивні зміни, що відбулися в дитсадочку з моменту її останнього приїзду сюди в 2015 році.

«Працюватимемо над тим, щоб завершити ремонт у нових приміщеннях та створити сучасні умови для дітей», - сказала Юлія Світлична.

"Сьогодні це питання справедливості – відновити дитячий садок та зробити в ньому нормальні умови для всіх дітей", - коментувала раніше Юлія Світлична відновлення Люботинського дитячого садка

Також ми писали, що у Глушківському дитсадку відновили басейн та відремонтували актову залу. Протягом наступного року буде зроблений ремонт у ще одному крилі Глушківського дитсадка.

Повідомлялося, що новий дитячий садок був відкритий у Зміївському районі. Дві групи дошкільного підрозділу Чемужівського НВК можуть прийняти 35 дітей віком від 3 до 6 років. Садочок у селі Чемужівка був побудований за обласні кошти.

Також у селищі Оскіл на Ізюмщині будують дитячий садок на 4 групи.

А нещодавно був відкритий дошкільний заклад у с. Новоселівці, він розрахований на 2 групи - всього 50 дітей.

comments powered by HyperComments