Побиття харківського оператора: одного підозрюваного відправили під домашній арешт

Четвер, 13 червня 2019, 11:14
Підозрюваний у перешкоджанні професійній діяльності представника ЗМІ за рішенням суду був відправлений під домашній арешт.
Побиття харківського оператора: одного підозрюваного відправили під домашній арешт

12 червня в Київському районному суді Харкова була обрана міра запобіжного заходу 26-річному мешканцю Харкова. Як передає Відділ комунікації поліції Харківській області, йому присудили цілодобовий домашній арешт строком до 10 серпня із електронним засобом контролю.

Слідством було оголошено про підозру у скоєнні злочинів передбачених ч. 4 ст. 296 (хуліганство), ч.1 ст. 345-1 (погроза або насильство щодо журналіста) та ч.3 ст. 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) КК України. Зловмиснику загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи  років.

Нагадаємо, що 7 червня група чоловіків зайшла на територію ринку «Барабашово» для з’ясування конфлікту з підприємцями. Зав’язалася бійка, в якій сильно постраждав оператор «Вістей» Вадим Макарюк.

На даний момент він знаходиться в сьомій міській клінічній лікарні. Там можуть надати більш кваліфіковану лікарську допомогу. За словами медиків, його стан – стабільно важкий.

comments powered by HyperComments