Суд залишив лісника-хабарника Сису на посаді

Середа, 4 грудня 2019, 14:36
Апеляційна палата ВАКС залишила без задоволення апеляційну скаргу САП на рішення Вищого антикорупційного суду від 8 листопада, згідно з яким директора Гутянського лісгоспу не було відсторонено від посади.
Суд залишив лісника-хабарника Сису на посаді

Як повідомляє «Слово і Діло» слідчі НАБУ і САП клопотали про звільнення Сиси з посади, аргументуючи це тим, що він може знищити речові докази, і незаконно впливати на свідків. Але суду не прийняв до уваги цю аргументацію.

Нагадаємо, директора «Гутянського лісгоспу» було затримано «на гарячому» при спробі дати хабаря старшому детективу НАБУ у розмірі 100 тисяч доларів за вирішення питання про закриття кримінального провадження. До речі, запропонувавши детективу НАБУ хабар у сто тисяч доларів, Сиса віддав по факту суму у сто десять тисяч доларів.

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід директору одного з державних підприємств, розташованих на території Харківської області, у вигляд тримання під вартою строком на 2 місяці з альтернативою внесення 4,994 млн грн застави. Вже 4 листопада керівник Гутянського лісгоспу заплатив призначений судом залог та вийшов із слідчого ізолятора.

comments powered by HyperComments