Вас треба видалити, як зуб – Кернес відповів Фельдману

Середа, 18 грудня 2019, 10:59
Харківській міський голова Генадій Кернес знову наголосив, що міська влада у питанні будівництва нової дороги на Салтівку діє відповідно до закону.
Вас треба видалити, як зуб – Кернес відповів Фельдману

На початку сесії Харківської міськради депутат від фракції «Наш край» Віктор Ларченко повідомив, що фракція не прийматиме участь у засіданні через те, що на сесії виносяться рішення, які йдуть врозріз із законом.

«Тому ми вважаємо, що недоцільно брати участь в даних заходах. Про те, що відбувається навколо певного об'єкта (ТЦ «Барабашово» - ред.) зараз ходить багато толків и кривотолків. Там відбуваються дуже погані речі, які нагадують монополізацію торгівельного центру і зміну власника. Тому нехай цими питаннями займаються правоохоронні органи: прокуратура, СБУ, поліція», - сказав він та залишив сесійну залу.

На що мер Генадій Кернес нагадав про борг у 57 мільйонів гривень, який концерн «АВЕК» повинен сплатити до бюджета міста та знову підкреслив, що будівництво дороги йде за законом.

«Ми її побудуємо, а будете заважати, видалимо вас, як зуб. Знаєте, як зуби видаляють? Не знаєте, підіть до зубного лікаря і спробуйте. Дорога буде побудована», - сказав мер. 

Нагадаємо, на минулій сесії міськради, яка відбулась 27 листопада Кернес заявив щодо будівництва дороги: «Карфаген має бути зруйновано. Мирової угоди не буде, все буде все за законом. Місця і земля буде передана міському підприємству».

11 грудня Харківський міський голова Генадій Кернес зустрівся з головою ХОДА Олексієм Кучером. Темою розмови стала дорога через ТЦ «Барабашово».

Нагадаємо також, що суд дозволив правоохоронцям тимчасовий доступ до речей і документів ПрАТ «Концерн АВЕК і Ко». За даними джерела у правоохоронних органах, мер Харкова Генадій Кернес особисто написав заяву у правоохоронні органи щодо незаконної забудови біля ринку «Барабашово».

 

comments powered by HyperComments