«Головне - з ким»: на що натякає Юлія Світлична у святковому ролику?

Субота, 28 грудня 2019, 10:02
Юлія Світлична привітала мешканців Харківщини з Новим роком.
«Головне - з ким»: на що натякає Юлія Світлична у святковому ролику?

«Кожен зустрічає Новий рік по-різному: хтось насолоджується своїм маленьким великим щастям, хтось з хвилюванням готує найголовніший подарунок у своєму житті, хтось щиро робить те, що вміє найкраще. Бо правду кажуть – як Новий рік зустрінеш, так і проведеш. Але головне не як, а з ким. Головне – бути разом. З новим, 2020! У новому році будьте один у одного, будьте разом», - сказала вона в відеопривітанні, яке оприлюднила на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Нагадаємо, Юлія Світлична очолювала ХОДА три роки, за які Харківська область стала новим центром міжнародної співпраці, а публічна підтримка наших дій послами країн G7 тільки підтверджує особливу довіру до Харківщини з боку міжнародної спільноти

Зараз Юлія Світлична є головою постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку регіону та міжнародного співробітництва Харківської облради. За її словами, у обласном бюджеті на 2020 рік фінансова підтримка закладів культури зменшена у 4 рази - зі 146 млн.грн у цьому році до 38 млн.грн. Цього достатньо лише на три місяці. Надалі обласній адміністрації потрібно буде відстоювати інтереси мешканців регіону та вирішувати ці питання разом із Кабінетом Міністрів України, Мінфіном та Бюджетним комітетом ВРУ.

Юлія Світлична продовжує підтримувати соціальні і культурні проекти регіону. Так, 22 грудня вона нагородила учасників та переможців міжнародного хореографічного фестивалю-конкурсу «European Show Dance Festival». Юлія Світлична третій рік поспіль підтримує проведення фестивалю-конкурсу, і за цей час він став одним з найпопулярніших заходів у сфері мистецтва в Україні. 10 грудня екс-губернатор привітала фіналістів «Слобожанської Ліги сміху».

 

 

comments powered by HyperComments