Стало відомо, до яких міжфракційних груп у Раді увійшла депутат від Харківщини Юлія Світлична

Субота, 25 квітня 2020, 13:45
Народний депутат України Юлія Світлична, яку було обрано на проміжних виборах у 179 окрузі Харківської області у березні, увійшла до двох міжфракційних груп ВР.
Стало відомо, до яких міжфракційних груп у Раді увійшла депутат від Харківщини Юлія Світлична

Інформація про входження Світличної до міжфракційних груп з міжпарламентських зав’язків з США і Польщею з’явилась на сайті Верховної Ради.

Нагадаємо, під час своєї каденції на посту голови Харківської ОДА Юлія Світлична велику увагу приділяли міжнародним відносинам. На засіданні Бюро Конгресу регіональних влад Ради Європи у березні 2019 року Світлична доповіла про активізацію економічних зав’язків між українськими та європейськими регіонами.

У травні 2019 року харківська делегація на чолі з Світличною відвідала з робочим візитом Варшаву. Під час зустрічі зі своїм колегою – очільником центрального регіону Польщі, Мазовецького воєводства, Адамом Струзіком Юлія Світлична презентувала потенціал Харківської області та перелічила низку напрямків, за якими можливе розширення співпраці двох регіонів.

Також Юлія Світлична активно підтримала ініціативу створення Офісу Харківської області в Вашингтоні. Спільно з Посольством США на Харківщині були реалізовані декілька важливих проектів. Серед них – будівництво та запуск у роботу найбільшого в Україні екстериторіального ЦНАПу, який надає біля 450 послуг та щоденно обслуговує близько 2,5 тис. людей.

Довідка: вибори на 179 окрузі відбулись 15 березня. Юлія Світлична отримала більшість голосів на всіх виборчих дільницях. 8 квітня Юлія Світлична отримала посвідчення народного депутата України, 13 квітня - присягнула на вірність українському народові

comments powered by HyperComments