Суд на Харківщині присудив бойовика ДНР до чотирьох років позбавлення волі

Четвер, 9 липня 2020, 09:26
Дергачівський районний суд визнав винним громадянина України, який брав участь у незаконному збройному формуванні самопроголошеної так званої ДНР та призначив покарання у вигляді 4 років позбавлення волі.
Суд на Харківщині присудив бойовика ДНР до чотирьох років позбавлення волі

Як повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області, слідство встановило, що мешканець Авдіївці у Донецьку вступив танкового батальйону міністерства оборони ДНР.

Відділом військового комісаріату ДНР вказаному чоловіку видано військовий квиток, забезпечено військовою формою ДНР та вогнепальною зброєю.

Протягом серпня-листопада 2016 року бойовик ДНР здійснював бойове чергування у Петровському районі Донецької області. Затримали чоловіка під час його спроби потрапити на територію Російської Федерації на пропускному пункті Гоптівка.

Нагадаємо, на початку серпня харківська СБУ викрила групу, яка виготовляла підроблені дипломи для бойовиків «ДНР». Організувала масштабне виготовлення підроблених дипломів українських вишів група мешканців Харківської та Київської області.

Раніше на Харківщині співробітники Служби безпеки України припинили функціонування механізму нелегального переправлення до РФ українців та вихідців із азійських країн. Серед клієнтів групи були, зокрема, фігуранти кримінальних проваджень, які знаходяться у загальнодержавному та міжнародному розшуку по лінії Інтерполу.

comments powered by HyperComments