Вадим Бенедик з Циркунів приєднався до команди Світличної

Неділя, 30 серпня 2020, 17:02
У Харківській області йти на місцеві вибори з Блоком Світличної «Разом» вирішив депутат Циркунівської сільської ради Вадим Бенедик.
Вадим Бенедик з Циркунів приєднався до команди Світличної

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Я вирішив йти на місцеві вибори та бути членом партії «Блок Світличної "Разом!"». Бути разом із командою, яка об’єднала людей, близьких по духу, а також досвідчених фахівців своєї справи, для мене за честь та велика відповідальність!» – написав він.

«Юлія Світлична – лідер нового покоління! Протягом останніх років вона зі своєю командою фахових менеджерів багаторазово доводила, як потрібно ефективно працювати на благо нашої держави. Про це свідчать реальні справи в різних галузях Харківського регіону: це і дороги, які не робили до неї десятиріччями, це і медична сфера, розвиток спорту та туризму, культура та багато іншого! Вона дуже відповідальна! І найважливіше – вміє чути проблеми простих людей і має енергію знаходити шляхи розв‘язання проблем у найшвидший термін! Світлична любить людей, і ця любов – взаємна! Завжди тримає своє слово, завжди з народом!» – написав депутат.

Нагадаємо, раніше ми писали, що до команди Світличної долучився заступник начальника Юридичного управління Головного управління Держгеокадастру Костянтин Рибалко.

Вчора, 29 серпня, стало відомо, що до Світличної приєдналися керівник Державного закладу «Український медичний центр акушерства, гінекології та репродуктології МОЗ України», заслужений лікар України Валерій Пітько та директор Харківського обласного центру онкології Денис Скорий.

comments powered by HyperComments