Александровську залишили під вартою на два місяці

Ганна Старкова  |  Четвер, 30 червня 2016, 19:45
У якості запобіжного заходу суд постановив взяти підозрювану у сепаратизмі під варту на 60 днів без права внесення застави.
Александровську залишили під вартою на два місяці

Київський райсуд Харкова заарештував майно екс-нардепа від КПУ Алли Александровської, вилучене співробітниками СБУ під час обшуку в її квартирі (ноутбук, флеш-карти пам'яті, дві відеокамери і старий цифровий фотоапарат). Відповідне рішення було прийнято сьогодні.

О 14:00 там само продовжилося засідання з питання про обрання запобіжного заходу для підозрюваної у сепаратизмі, яке тривало увесь попередній день. Цього разу у залі, окрім фігурантки і судді, знаходилися адвокати, прокурори, поплічники та противники екс-голови обласної КПУ, журналісти та представники ОБСЄ.

Сьогодні до суду знову викликали «швидку». Після огляду лікарі констатували, що стан підозрюваної не ідеальний, але судові дії проводити можна.

Потім Алла Александровська за клопотанням захисту змогла зайняти місце за столом.

Прокуратура закидала дачу хабара в $1 тис. голові Південного, планування ідеологічної диверсії в День Конституції України та наполягала на залишенні під вартою.

Підозрювана і її захист сперечалися з обвинуваченнями.

«Я дійсно давала гроші. Я знімаю пенсію та прошу товариша, що б він тримав їх у себе. Я не представляю ніякої загрози, і чому вони вирішили мене посадити, для мене загадка», — зазначила Алла Александровська.

Нагадаємо, Аллу Александровську затримали у вівторок, 28 червня. Політика підозрюють в сепаратизмі, посяганні на територіальну цілісність України і спробі підкупу депутатів. У середу в СБУ підтвердили, що правоохоронці затримали А.Александровську, вирішується питання про її арешт, а її син Олександр, який ховається в РФ, сповіщений про підозру і оголошений в розшук.

Фото — twitter.com/SQbroadcast.

 

comments powered by HyperComments