Днiпро

16:02
У Дніпропетровську податкова міліція майже в центрі міста виявила підпільну клініку. Співробітники управління податкової міліції (УПМ) ДПА у Дніпропетровській області з'ясували, що ліцензію на здійснення медичної практики це підприємство отримало незаконно, на підставі сфальсифікованих документів.
10:52
У відділенні реанімації та інтенсивної терапії однієї з лікарень Дніпропетровська з'явилися два апарати штучної вентиляції легень. Відтепер шанс на життя мають діти вагою від 500 грамів до півтора кілограма.
10:54
На Дніпродзержинському державному науково-виробничому підприємстві «Цирконій» склалася критична ситуація: виробничу діяльність повністю припинено, технологічні та побутові будівлі не опалюються, відсутні кошти на нейтралізацію та утилізацію технологічних розчинів.
10:01
На Дніпропетровщині родина Циганок взяла в оренду 30 соток землі, на якій розміщене старе кладовище. Родина щодня пильнує за цією ділянкою, і власним коштом встановила паркан. Метою такого кроку є захист кладовища від сусідів, які ховають там померлих. Адже на цій землі – могили жертв Голодомору, які для місцевої влади наче взагалі не існують.
21:55
У неділю, 11 грудня, Дніпропетровськ відвідає один з найбільш відомих казкарів України Сашко Лірник. У цей день він проведе святкову програму для дітей, а ввечері в рамках передріздвяних вечорниць розважить і дорослих.
15:55
Учні дніпропетровської загальноосвітньої школи № 55 проявили ініціативу навчити пенсіонерів працювати на комп'ютерах, з банкоматами та мобільними телефонами.
17:38
У суботу, 10 грудня, в центрі Дніпропетровська відбудеться неординарний захід , який приурочений Дню прав людини.
12:48
У ніч з 15 на 16 листопада у Дніпропетровську вибухнула залізобетонна урна. Загинув чоловік.
20:38
Це перший монумент у столиці, який присвячений воїнам Армії Української Народної Республіки – уродженцям Києва. Більш ніж двометровий "Хрест Симона Петлюри" встановлений на постамент, який з чотирьох боків має меморіальні дошки з іменами 34 старшин Армії УНР, які були уродженцями Києва (імена яких вдалося встановити історикам).
23:48
Артем Іванців є заступником голови Дніпропетровської обласної організації НРУ, керівника управи обласної організації та очільником обласного осередку Молодого Народного Руху. За фахом історик-архівіст, завідувач навчальної лабораторії археології Придніпров'я ДНУ.