Днiпро

09:40
У Дніпропетровську основний потік скарг від споживачів в управління з питань захисту прав споживачів викликаний неякісною продукцію непродовольчого сектору/
09:08
Рух автотранспорту нової об'їзної навколо Дніпропетровська відкрився. Про це повідомив губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул.
13:51
Читаючи повідомлення Управління преси та інформації Дніпропетровської обласної державної адміністрації, можна впасти в ступор від того, якими багатогранними талантами тільки володіє її голова Олександр Вілкул та у якій глибочезній... кризі була б уся область без його особистого втручання.
19:29
Дніпропетровці ледве не з боєм пускають до себе реєстраторів Всеукраїнського перепису населення-2012. Люди цькують на них собак, викликають міліцію, а зазвичай просто не відчиняють двері.
19:55
Мешканці села Дмитрівка Нікопольського району на Дніпропетровщині повстали проти отрутохімікатів. Пестициди тоннами складують неподалік, за державною програмою. Отруйну спадщину радянських часів нарешті гуртують для утилізації, - пояснюють в Міністерстві з надзвичайних ситуацій.
15:58
Дніпропетровський "Південмаш" домовляється про відкриття виробництва в Таджикистані. Президент цієї країни в п'ятницю дав доручення розглянути можливість організації складання тракторів Південного машинобудівного заводу в Душанбе.
17:15
На спільному засіданні Проводу Дніпропетровської обласної організації Української народної партії та Президії Дніпропетровської обласної організації партії «Наша Україна» було ухвалено спільну заяву щодо об'єднання цих політичних сил та координації поточної діяльності. Зокрема, найближчим часом відбудуться спільні засідання керівних органів всіх осередків обласних організацій.
17:17
Служба безпеки України в Дніпропетровській області планує поборотись з постійним збільшенням кількості чорнобильців. Силовики стверджують, що за 10 років кількість ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС зросла зі 180 тисяч до понад 250 тисяч, що свідчить, передусім, про те, що існує чимало "несправжніх" чорнобильців - таких, які придбали собі посвідчення, а відтак - пільги.
15:03
На 16 грудня біля будинку Дніпропетровської обласної державної адміністрації запланований мітинг дітей-сиріт проти закриття інтернатів в селі Котівка Магдалинівського району та смт Перещепине Новомосковського району.
10:46
Перший в Україні Інтернет - трамвай вийшов на маршрут у Дніпропетровську. У вагоні встановили обладнання, яке дає можливість бездротового доступу до мережі.