14:23
Велосипеди можуть бути одним із звичайних способів пересування містом. Достатньо лише усвідомити, наскільки велосипеди є зручним, порівняно швидким і безплатним транспортом, користуючись яким, почуваєшся незалежним. Проте, щоб бути рівноправними учасниками руху міськими вулицями та їздити на велосипеді без ризику, необхідна облаштована велосипедна інфраструктура. Саме на це був орієнтований семінар «Думай велосипедно», який проведено в Болгарії як частину болгарсько-голландського проекту «Всі на велосипеди».
21:39
Зі складів військової частини А-2136, що в Шевченківському районі Харківської області, на утилізацію за межі України вивезли чергову партію компоненту ракетного палива «меланж» (- окислювач ракетного палива) вагою 380 тонн.
19:25
7 лютого у рамках тематичних вечорів Австрійської бібліотеки у Харкові відбулась творча зустріч з Сергієм Жаданом – відомим українським письменником і перекладачем. Гості вечора ознайомились із сучасною австрійською поезією. Твори десяти віденських авторів, представлені у збірці «Діти Райнера і Марії» і перекладені з німецької Сергієм Жаданом. Крім того С.Жадан прочитав дещо з написаного ним за часів життя у Відні.
16:21
Прокуратура Харківської області під час перевірки виявила факти незаконної реалізації зерна, що належало Державному резерву України. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області з посиланням на начальника відділу прокуратури області Володимира Іванова.