10:50
Два роки тому, 29 серпня 2009 року, в центрі Харкова була створена книгарня "Є". За цей час вона перетворилась на помітний культурний центр міста, в книгарні відбулись десятки мистецьких, просвітницьких, громадських заходів.
17:58
Напередодні акції організація поширила прес-реліз: "Зелений Фронт пікетує консульство Росії за Хімкинський ліс. 2011 рік був проголошений міжнародним роком Лісу, а на території сусідньої для України держави - Російської Федерації розташована чверть незайманих лісів планети. Проте рік Лісу російська влада відзначає по-своєму - хижацькі знищуючи не лише Хімкинський ліс, але й національні парки (Завидово, Лосиний острів та ін.), Утриш, Алтайський заповідник, тайгові ліси!
22:29
Загалом на ямковий ремонт вулиць у містах та селищах Харківщини (крім обласного центру) до кінця 2011 р. витратять понад 30 млн. бюджетних гривень. Серед підрядників-переможців тендерів є як харківські фірми, так й підприємства з Дніпропетровської та Донецької областей. Особливо значну частину бюджету вже традиційно здобула представник Донбасу.
20:02
Виставка фотографій "Stereo Typ" відкрилася у Харківському художньому музеї. Автор експозиції, що включає близько 100 кольорових і чорно-білих фото, - в минулому мешканець Харкова, а з 90-х років - житель Стокгольма Михайло Педан. Можливість показати свою творчість у колись рідному для нього місті професійний фотохудожник-авангардист отримав у рамках встановленої в музеї виставкової програми "Українська муза зарубіжжя".