Харківський футбольний клуб «Металіст 1925» зробив важливу заяву

Справжня Варта  |  Середа, 9 серпня 2017, 20:25
Футбольний клуб «Металіст 1925» отримав офіційне рішення ФФУ у справі про неналежну поведінку вболівальників під час фіналу чемпіонату України з футболу серед аматорських команд.
Харківський футбольний клуб «Металіст 1925» зробив важливу заяву

Згідно з документом, клуб покараний трьома домашніми матчами при порожніх трибунах, а також грошовим штрафом в розмірі 48 тисяч 250 грн, повідомляє «Справжня Варта».

У клубі хоча й розцінюють застосовані санкції як занадто суворі, безпрецедентні і такими, що не відповідають дисциплінарної практиці в Україні. Однак, оскаржити це рішення не будуть. Про це йдеться в офіційній заяві клубу.

Таким чином, матчі «Металіста 1925» проти «Суднобудівника», «Нікополя» та «Енергії» пройдуть без глядачів. Також клуб виплатить штраф.

Як повідомляла «Справжня Варта», харківські ультрас зірвали фінальний матч чемпіонату України з футболу серед аматорських команд «Металіст» – «Агробізнес», який не дограли 19 червня на НСК «Олімпійський». Керівництво клубу попросило міністра МВС Авакова розслідувати хуліганство фанатів. Ультраси вибачилися за свою поведінку.

comments powered by HyperComments