Уся Харківщина мріє побачити вашу гру у єврокубках - Світлична привітала «Металіст 1925» з днем народження

П'ятниця, 17 серпня 2018, 13:17
17 серпня харківському ФК "Металіст 1925" виповнюється два роки.
Уся Харківщина мріє побачити вашу гру у єврокубках - Світлична привітала «Металіст 1925» з днем народження

З днем народження клуб привітала губернатор Харківської області Юлія Світлична. 

Вона побажала футболістам нових перемог. Також голова ХОДА зазначила, що весь регіон мріє, щоб команда виступала не лише в Першій лізі, а також у єврокубках. 

«Щиро вітаю зі святом футболістів, тренерів, засновників та, звичайно ж, уболівальників «Металісту 1925». Два роки – це ще дитячий вік, проте за цей невеликий проміжок часу команда досягла значних успіхів. З аматорського чемпіонату «Металіст 1925» дійшов уже до Першої ліги. І це яскравіше за всі слова говорить про потужний потенціал та міцний характер команди, - відзначила у своєму вітанні голова ХОДА Юлія Світлична. - Бажаю жовто-синім подальших перемог, яскравих матчів та міцної дружньої підтримки вболівальників. Уся Харківщина мріє побачити вашу гру не тільки в Прем’єр-лізі, але й у єврокубках. Упевнена, що ви не підведете. «Металіст 1925» - тільки вперед!».

Нагадаємо, свій перший матч у першій лізі національного чемпіонату з футболу харківський «Металіст 1925» виграв з рахунком 2:0.

Також ми повідомляли, що «Металіст 1925» в матчі 31-го туру чемпіонату України в другій лізі (група «Б») зазнав п'ятої в третьому колі поразки, поступившись у гостях команді «Нікополь» з рахунком 0:1. З двох матчів, що залишилися, «Металісту 1925» достатньо було виграти всього один, щоб зберегти за собою друге місце в групі і завоювати путівку в першу лігу. Цим матчем і виявилася гра 26 травня з ФК  «Миколаїв - 2». 26 травня в заключному матчі сезону харківська команда перемогла «Миколаїв - 2» з рахунком 4:0.

comments powered by HyperComments