У Харкові почалося будівництво мережі #3Gkyivstar

Четвер, 29 жовтня 2015, 12:07
Упродовж місяця "Київстар" мінятиме устаткування в Харкові і передмісті, щоб городяни та жителі області змогли підключитися до мережі 3G.
У Харкові почалося будівництво мережі #3Gkyivstar

Нагадаємо, що у рамках нашого спецпроекту «Якісний 3g», який реалізується завдяки підтримці видатного вітчизняного оператора мобільного зв'язку Київстар, ми вже розповіли нашим читачам про те, чому такий актуальний зараз 3G для України. Ми поговорили про корисні речі для автомобіліста і мобільні гроші, а також пояснили, в чому відмінність 3G від інших видів зв'язку.

Про 3G було сказано вже так багато, а скоро харків'яни зможуть безпосередньо, користуючись якісним 3G, переконатися в тому, що зв'язок нового покоління реально полегшує повсякденне життя і відкриває новий функціонал вашого смартфону або іншого гаджета.

Для того, щоб впровадити мережу 3G, починаючи з 29 жовтня, співробітники технічних підрозділів Київстар повністю замінять устаткування на усіх базових станціях оператора в Харкові і передмісті. А таких станцій в харківському регіоні декілька сотень. На жаль, можливі незначні перебої із зв'язком у вказаний період.

Менеджер із зв'язків з громадськістю Центрального регіону Київстар, Наталія Дадівєріна повідомила, що компанія вже зробила усі можливі заходи з інформуванню своїх абонентів в Харкові і передмісті про проведення масштабних робіт на мережі. «Київстар просить свої вибачення за можливі тимчасові незручності, проте заміна устаткування потрібна для підтримки високої якості зв'язку і впровадження нових послуг в майбутньому. Здійснити деякі види робіт без відключення ділянок мережі неможливо з технічної точки зору.Після проведення цих робіт абоненти отримають чіткішу передачу голосу, стабільне з'єднання і стійку передачу даних», - уточнила Наталія Дадівєріна.

Зі свого боку редакція «Справжня Варта» припустила, що нашим читачам також може бути корисним ознайомитися вже і зараз з графіком проведення технічних робіт на мережі оператора. Адже, як мовиться: попереджений - озброєний. Графік нижчий, вивчайте:

З ним також можна ознакомитьсяна офіційному сайті Київстар.

№зони

  Дата початку   робіт

    Територія

0

29.10.2015

м. Люботин

1

03.11.2015

смт. Пересічне, смт. Солоницівка, смт. Пісочин, с. Подвірки, Холодна Гора

2

05.11.2015

м. Мерефа, м. Південне, смт. Високий, смт. Покотилівка, смт. Васищеве, смт. Безлюдівка, Нова Баварія, Жихор, район Харківського аеропорту

3

09.11.2015

м. Дергачі, смт. Мала Данилівка, с. Черкаська Лозова, с. Циркуни, П'ятихатки, Качанівка, Одеська

4

12.11.2015

Рогань, Горизонт, ХТЗ, Нові Будинки

5

16.11.2015

Фрунзенський район

6

19.11.2015

Салтівка

7

23.11.2015

Олексіївка, Сокольники, селище Жуковського, Шишківка, Велика Данилівка

8

26.12.2015

Павлове Поле, Шатилівка

9

30.11.2015

Центр міста, Нагірний район, Південний вокзал

10

03.12.2015

Центр міста, Левада, Площа Повстання

Відзначимо, що Київстар проводить заміну елементів мережі в Харкові і передмісті на новітнє устаткування від ключових світових постачальників. Оновлена мережа також дозволить компанії надалі запропонувати більше послуг і можливостей для своїх абонентів, завдяки впровадженню 3G. Адже швидкість передачі даних буде в сотні разів вище, ніж на сьогодні. Це дозволить абонентам дивитися відео і слухати музику онлайн, швидко завантажувати об'ємні файли, робити відео-дзвінки, користуватися онлайн-магазинами і та все, що забажаєте.

Нагадаємо, що національний оператор Київстар вже запустив високоякісну 3G-мережу в 365 населених пунктах України. Покриття #3Gkyivstar постійно росте, що розширює можливості абонентів оператора користуватися своїми гаджетами: всілякими додатковими сервісами для спілкування з близькими, вирішувати бізнес-завдання, вчитися новому або просто приємно проводити час.

У наступному матеріалі проекту «Якісний 3G» ми поговоримо про того, хто на сьогодні є користувачем 3G в Україні.

comments powered by HyperComments