Аріадна Скела

22:37
Зовсім не секрет, що в моді сьогодні стиль хай-тек. Його можна побачити і на полотнах сучасних художників, і в різноманітних інсталяціях. Техностиль охопив практично всі сфери зображувального мистецтва та сьогоднішньої культури. Але найбільш за все хай-теківські рішення знайшли своє відображення в дизайні, як всередині приміщень, так і біля них. Сучасні техноелементи активно захоплюють простори присадибного ландшафту. Тепер цю забавну дизайнерську майстерність можна побачити в багатьох європейських прибудинкових пейзажах. Вони дивують всіх, оскільки в них сполучаються найсміливіші фантазії. І не лише.
22:13
Якщо Ви коли-небудь були у Берліні, то скоріш за все відвідували видатний готель Radisson Hotel. Видовище, що захоплює напевно кожного, хто хоч раз бував у сучасному готелі.
21:49
Якщо ви ніколи не бачили, як по-справжньому виглядає японський садочок, то ймовірно дивилися відому всім, місцями навіть дуже шокуючу кінострічку Квентіна Тарантіно «Убити Білла», там, якраз, і зображений, хоч і несправжній, але наповнений всіма «японськими аксесуарами», східний садочок. І хоч у популярному фільмі інтер’єр райського дива знаходиться під снігом, але все ж таки від цього він не припиняє бути прекрасним! Під білосніжною ковдрою можна розглянути і дах чайного будиночка, і старовинний ліхтарик, і ставок, і хвойні чагарники, і озерця, обнесені каменем, і доріжки, і мостики – це і є сільська Японія в мініатюрі.
21:00
Розкішний оксамит легкого ніжного дивана, що вабить своїми м'якими і в той же час строго помпезними вигинами, занурює вас в атмосферу епохи прекрасних інтер'єрів палаців Фонтенбло, Мальмезон, Версаля, музею Лувр, епохи великого Наполеона. Затишок і одночасна суворість форм кожного фрагмента кімнати, витончена краса ніжки прекрасного крісла, яка звивається, чітка ясність тонів, що відрізняються своєю "мажорно-маршевою", "урочисто-полонезною" колоратурою -усе це навіває чудову привабливість комфорту часів французького імператора.
21:15
Напевно кожен хоч раз в житті замислювався над тим, щоб завести в себе вдома живий куточок. Жива природа в квартирі або будинку - це і красиво, і природньо, а тепер це явище стало дуже модним і поширеним у всьому світі. Живі куточки - частина інтер'єру, це основний елемент в оформленні дизайну кімнати, офісу, кафе, ресторану, нічного клубу, спортивної зали, плавального приміщення. Біодизайн охоплює нову сферу діяльності, діяльності містобудування.
20:17
Шедевр північної архітектури в Харкові. На Баварії, в мальовничому куточку, який називається Липовим гаєм, при Свято-Вознесенському Храмі знаходиться чудовий храм Святої Рівноапостольної Марії-Магдалини, побудований відомим підприємцем на честь своєї покійної матері Марії. Храм унікальний тим, що побудований з чистої карпатської деревини хвойної породи без єдиного залізного цвяха.
13:46
Майже кожен з нас в юності читав роман Сімони Шанже «Анжеліка і король», сторінки цього дивовижного твору дивують не тільки захопливими сценами, але і пишністю описів інтер’єрів спалень і кімнат, де мешкала головна героїня та її наближені особи. Дивовижної краси ліжко з дерев’яними позолоченими колонками під величезним балдахіном, крісла, обиті червоним оксамитом з ніжками у вигляді лап оленів, прикрашають не одну главу роману.