Петро Порошенко приїде в Харків, щоб представити губернатора Юлію Світличну активу області

Середа, 12 жовтня 2016, 11:07
Імовірно, Гарант Конституції приїде до Харкова в суботу, 15 жовтня.
Петро Порошенко приїде в Харків, щоб представити губернатора Юлію Світличну активу області

Про це пише "Восточный Дозор", посилаючись на інформовані джерела.

Нагадаємо, 4 жовтня Юлія Світлична обійшла своїх конкурентів у конкурсі Нацагентства України з питань держслужби на зайняття вакантної посади категорії «А» (голова Харківської ОДА).

Вже на наступний день, 5 жовтня, Кабінет Міністрів одноголосно схвалив призначення Юлії Світличної на посаду голови ХОДА. Тепер Ю. Світлична збереже приставку в. о до затвердження її кандидатури в АП.

В Апараті Президента витримують десятиденний термін, протягом якого призначення може бути оскаржено в суді. І вже 14 жовтня Ю. Світличної слід чекати подання АП. Таким чином, візит Президента України Петра Порошенка в Харків для представлення активу області нового губернатора відбудеться 15 жовтня.

Нагадаємо, останній раз Петро Порошенко був на Харківщині 23 серпня. У Чугуєві Президент передав ЗСУ 141 одиницю військової техніки, а також був присутній на полігоні 92-ї окремої механізованої бригади в Башкирівці, де пройшли тактичні навчання з елементами бойової стрільби.

У  Харкові Президент України останній раз був 19 серпня. Він відкрив  новий органний зал Харківської філармонії та станцію метро "Перемога".   Президент України під час церемонії відкриття нової станції метро в Харкові згадав обіцянку, яку він дав 2,5 роки тому і розповів про бюджетну децентралізацію.

comments powered by HyperComments