Кримiнал

11:33
У Славутичі двоє чоловіків із міськвідділу міліції потрапили одразу у відділення нейрохірургії. Вони хотіли зняти на відеокамеру, як правоохоронці відбирають у чорнобильця пенсію просто у поштовому відділенні, стали боксерськими грушами для людей у погонах.
18:15
У Дзержинському районі Харкова двоє невідомих вчинили розбійний напад на один із ломбардів. Як повідомили у Відділі зв'язків із громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області, зухвалий злочин стався вчора, 25 грудня, о 18:30.
16:03
У Харкові з лікарні втік ув'язнений, якого доставили зі слідчого ізолятору для проведення операції.
11:23
Аварія військового гвинтокрила сталася 25 грудня близько 16:00. За словами свідків, Мі-8 за невідомих причин після набору висоти почав раптово знижуватися і вдарився об землю.
14:24
У Запоріжжі співробітницю одного з райвідділів міліції підозрюють у вбивстві свого співмешканця.
13:48
Під маскувальною одягом затриманих був знайдений рюкзак з великою кількістю валюти
14:20
У Київський райвідділ міліції Одеси надійшла заява від генерального директора приватного підприємства про те, що невстановлений зловмисник викрав гірлянду з ялинки в його торговому центрі.
12:06
Увечері 17 грудня в Комінтернівському районі міста пограбували ювелірний магазин, що знаходиться в супермаркеті «Сільпо» за адресою пр. Героїв Сталінграду, 171.
12:22
У Харкові в День працівників суду була вбита сім'я судді Фрунзенського райсуду Володимира Трофимова.
10:13
Перед вбивством сумського настоятеля йому надіслали загадкового листа, який наразі не можуть знайти.