Кримiнал

12:21
Вночі 21 лютого в Харкові за адресою: вул. Поля Фільтрації, 7 трапилася пожежа.
12:29
11 працівників закладу потрапили з сильними опіками до лікарні, співробітники подейкують про теракт, а експерти кажуть, що власники порушували закон.
15:47
На пункті пропуску «Тополі» в Куп’янському районі Харківської області прикордонники разом із митниками вилучили в провідника потяга «Київ – Астана» партію ювелірних виробів зі срібла вагою близько 4 кілограмів.
13:12
Жителі району Троєщина в Києві повідомляють про те, що біля їхніх будинків розгулює чоловік, який ґвалтує і вбиває жінок, причому підстерігає їх біля супермаркетів і ринку.
11:19
Працівники пункту пропуску «Готівка», що в Дергачівському районі Харківської області, вилучили автомобіль «АUDI», який 10 років був в угоні.
15:37
Сьогодні вночі на Закарпатті знову палав автомобіль. Цього разу вогонь знищив BMW-520 26-річного начальника прикордонної застави "Княгиня" Юрія Фомова. Пожежа сталася о пів на третю ночі у селі Княгиня Великоберезнянського району.
11:20
Промисловий лов риби в Одеській області обкладений поборами з боку співробітників інспекції по охороні рибних ресурсів, а збір данини з рибалок став нагадувати добре налагоджений механізм.
13:02
9 лютого в Одесі була госпіталізована 77-річна жінка внаслідок падіння разом з балконом її квартири, що обвалився.
01:09
Прокуратура Харківської області викрила страхових агентів, які завдали власній фірмі матеріальних збитків на суму 1,4 млн. грн. За даними начальника відділу прокуратури області Володимира Іванова, прокурорська перевірка встановила, що у період з вересня 2011 року по листопад 2012 працівники фірми укладали фіктивні договори страхування.
16:21
Прокуратура Харківської області під час перевірки виявила факти незаконної реалізації зерна, що належало Державному резерву України. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області з посиланням на начальника відділу прокуратури області Володимира Іванова.