Кримiнал

19:25
Московський районний суд Харкова засудив двох молодших інспекторів Харківського слідчого ізолятору за скоєння злочину, передбаченого ч. 1 ст. 367 КК України (службова недбалість). Як повідомив прокурор Московського району Дмитро Бураков, суд затвердив угоди про визнання винуватості, укладені між обвинуваченими та прокурором.
14:29
Про це повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області з посиланням на начальника управління прокуратури області Олександра Бабікова.
13:12
Харківські прикордонними виявили у потязі «Ташкент – Харків» 170 кг психотропної речовини насвай.
12:08
У понеділок, 4 лютого у Харкові, на вулиці Пушкінській на будівельному майданчику бібліотеки Національної юридичної академії імені Ярослава Мудрого стріла підйомного крану вбила будівельника.
17:49
У Харкові п’яний винуватець дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 1 лютого о 22:10 в районі перехрестя проспектів 50-річчя ВЛКСМ та 50-річчя СРСР, розбив службовий автомобіль ДАІ.
12:04
У Києві, у мікрорайоні Сирець, посеред білого дня 1 лютого сталося вбивство директора готелю в «Феофанії» Юрія Фоміна.
23:43
У Харкові на махінаціях із зарплатою попалася бухгалтер комунальної установи охорони здоров’я «Обласне бюро судово-медичної експертизи».
00:11
На Харківщині викрито працівників міліції, які постачали метамфетамін на територію області. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області з посиланням на начальника управління прокуратури області Олександра Бабікова.
15:59
Як повідомив начальник управління прокуратури Харківської області Олександр Бабіков, лікар отримав хабар від громадянина видачу виписки з історії хвороби та проведення оперативного хірургічного втручання.
11:40
31 січня близько 21-20 до чергової частини Московського РВ міста Харкова надійшло повідомлення про те, що водій автомобілю "Тойота Ланд-Крузер Прадо" 49-річний приватний підприємець з невідомих причин врізався в балкон житлового будинку по вулиці Гвардійців Широнінців.