Кримiнал

13:03
Першокурсник факультету комп'ютерної інженерії університету радіоелектроніки (ХНУРЕ) вдень 22 квітня повісився в кімнаті гуртожитку № 8 на Олексіївці.
12:42
У Збаразькому районі на автошляху Тернопіль-Кременець в ніч на 22 квітня легковий автомобіль врізався в автобус, який віз до Києва тридцятьох дітей.
15:10
Через стрімке підвищення температури повітря та встановлення сухої та теплої погоди, все частіше можна побачити, як на господарських угіддях або уздовж автодоріг горить суха рослинність. Як правило, люди, які її підпалюють, вважають, що таким чином вони роблять корисну справу. Та, насправді, наражають на небезпеку себе та інших.
15:39
Соціальними мережами та Інтернетом розповсюдилися знімки, на яких чернігівські комунальники начебто збирають сміття у державний прапор України.
12:49
Вночі біля села Райгород Немирівського району скотився в урвище двоповерховий пасажирський автобус «Мерседес».
13:17
Вчора по обіді у Балаклавському районі Севастополя сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода: тут легковик у буквальному сенсі слова розчавила багатотонна вантажівка. У людей, які їхали у легковій машині, вижити не було жодного шансу.
11:00
6 квітня в Черкасах під час опозиційної акції «Черкащина – настав час діяти» адвокату-правозахиснику Віктору Смалію провокатори зламали щелепу та вибили зуби. З мітингу його забрала «швидка». Адвокат перебуває під наглядом лікарів.
15:16
24-річна Інна Пахомова з кримського селища Совєтський була на четвертому місяці вагітності і всього пару тижнів пропрацювала касиром в залі ігрових автоматів у Миколаєві.
13:41
На території харківського Центрального парку культури і відпочинку імені Горького від акту вандалізму постраждала «Французька карусель».
11:14
В Києві на залізничній станції Вишгородська обвалився перон. Люди попадали на рейки.