Кримiнал

15:30
Маршрутне таксі, яке рухалося за маршрутом 81 в напрямку залізничного вокзалу «Запоріжжя-1», на дамбі між зупинками «вул. Гагаріна» і «пл. Пушкіна» врізалося в знеструмлений тролейбус, що стояв біля узбіччя.
13:02
Вдень, 4 липня у Миколаєві на кінцевій зупинці маршруток № 56 вогнепальне поранення у ногу отримав водій маршрутки.
14:43
2 липня в Харкові в 602-го мікрорайоні близько 17.00 на зупинці зарізали чоловіка.
13:56
Весь вечір і ніч з понеділка на вівторок у Врадіївці на Миколаївщині йшли справжні бої між жителями і співробітниками місцевого райвідділу міліції.
12:27
Днями поблизу райцентру Врадіївка Миколаївської області сильно побили і зґвалтували 29-річну місцеву жительку Ірину.
15:19
Технічний директор соціальної мережі «Вконтакте» Микола Дуров заявив, що правоохоронні органи у Києві вилучили сервери компанії.
11:29
Вихованці Козачого кадетського корпусу заявили про знущання. Діти стверджують, що їх примушували працювати, а гроші віддавати гетьману. Цей "кадетський корпус" створено "Южнорусским казачеством" - проросійською організацією, яка не має жодного стосунку до козацтва українського, натомість мавпує козаків імператорської Росії.
15:34
У місті Глухів Сумської області вбито відому біатлоністку 28-річну Олену Демиденко.
14:07
Студентка-першокурсниця одного з харківських ПТУ розбилася на смерть, коли випадково випала з вікна на четвертому поверсі студентського гуртожитку.
12:53
Відомий український музикант збив на пішохідному переході сімейну пару з дитиною. Відразу після події Скрипка викликав швидку та міліцію. На місце ДТП приїхало багато його знайомих-байкерів.