Кримiнал

15:15
У неділю, 31 березня, після закінчення зустрічі футбольних команд «Динамо» (Київ) і «Чорноморця» в Одесі сталося неприємна подія.
10:11
З Чернігівської обласної наукової бібліотеки ім. Короленко цього тижня викрадено три раритетні книги початку ХІХ століття. Про це повідомив начальник сектору громадських зв'язків УМВС в області Сергій Бриль. Відомості про скоєння злочину внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
14:10
Сьогодні в Одесі тривають масові заворушення. Близько 100 підприємців ринків «Куяльник», «Привоз» та «Успіх» пікетують міське управління міліції на вулиці Преображенській.
15:07
Сьогодні після обіду у центрі Києва снігоприбиральна машина вбила людину.
11:52
24 березня на 31 км автодороги Харків-Липці-Борисівка Харківського району сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинула жінка. Ще п'ять осіб потрапили до лікарні.
12:20
17.03.2013 року в м. Новомосковськ Дніпропетровської області близько 18.20, в районі «Карату» було обстріляне, з вогнепальної зброї, маршрутне таксі № 40. В результаті було поранено одну людину. Про надзвичайну подію розповідає очевидець - пасажир маршрутки:
12:26
22 березня на початку п'ятої години ранку невідомі пограбували ювелірний магазин на проспекті Гагаріна в Харкові. У момент проникнення зловмисників спрацювала тривожна сигналізація.
11:40
У Херсонській області місцевий чиновник збив пішохода, вивіз труп у відкрите море і втопив його.
14:45
Одного з івуарійських втікачів-футболістів знайшли в Чернівцях. Решту шукають у Києві.
12:59
Міліція Євпаторії розшукує трьох іноземних громадян – футболістів клубу з Кот-д'Івуара.