Новости на главную

09:46
У листопаді 2019 року відбудуться урочистості з нагоди 215-ої річниці від дня заснування Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.
16:41
Харківський депутат облради, волонтер Тетяна Бідняк потрапила до скандалу через назву свого благодійного фонду, яка дублює вже існуючу.
12:52
Профілактичні заходи «Перевізник зима – 2019» у Харківській області триватимуть місяць, з 11 листопада до 11 грудня.
11:18
На Харківщині створено обласний штаб з запобігання виникнення надзвичайних ситуацій за участі Служби автомобільних доріг у Харківській області, ДП «Дороги Харківщини», управління патрульної поліції та Головного управління ДСНС в Харківській області.
10:21
Четверта олімпіада стала рекордсменом за кількістю учасників, адже щороку цікавість до інтернет-олімпіад по всій Україні тільки зростає.
09:55
У Харкові поліцейський відділу в метрополітені відкрив стрільбу на станції «Наукова».
12:24
Мистецтвознавець продемонструє аналітичний погляд дослідника актуального художнього життя Харкова, однією з найпомітніших подій якого цього року став цей захід.
11:12
В цьому році в Куп'янську було два варіанти запуску опалювального сезону. Перший — силами місцевого комунального підприємства, другий — силами іншого КП: «Обласний інформаційно-технічний центр».
10:57
У Харківському регіоні ринок заповнений контрафактом ядохімікатів. Крім шкоди економіці ситуація безпосередньо загрожує життю громадян. При цьому реалізаторі контрафакту почуваються впевнено.
17:21
Харківська міськрада вимагає розслідувати інцидент з нападом на заступника директора Юрдепартаменту, який стався 8 листопаду.