Новости на главную

17:52
У межах реформування сфери охорони здоров'я буде реалізований проект із запровадження сільських амбулаторій.
16:56
У Харкові буде відкритий найбільший в Україні Регіональний Центр надання адміністративних послуг. Там будуть упроваджені стандарти, на які орієнтуватимуться інші регіони країни.
16:31
За час дії урядової програми мешканцям області виписано понад 600 тисяч рецептів. Пацієнти отримали лікарські препарати на суму 15,6 млн грн.
17:08
Зарплата за березень-квiтень робітникам видана в повному обсязі. Усі питання, що вирішуються на заводі, вирішуються завдяки Юлії Світличній.
16:02
Про це розповіли в Службі автомобільних доріг Харківської області.
15:31
Електронна база вступників почала працювати 12 липня о дев'яті ранку, тоді ж розпочалася вступна кампанія 2017. У перший же день система подачі електронних заявок «зависла».
13:01
Рух транспорту по вул. Олексіївській, на ділянці від вул. Лялі Убийвовк до вул. Целіноградської, з 18 липня по 22 серпня буде обмежено.
12:27
11 липня відбулося чергове засідання обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери області до зими.
10:31
Угорська лоукост-компанія Wizz Air планує відкрити авіарейси з Харкова.
17:11
Починаючи з періоду підготовки дитячих закладів до сезону оздоровлення, фахівцями ДУ «Харківський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» здійснюється моніторинг за якістю та безпечністю питної води, води поверхневих водойм на пляжах та харчування дітей.