Новости на главную

23:14
Акціонерна компанія «Харківобленерго» призупинила ремонти свого обладнання. Проте, це не означає, що світло не вимикатимуть – навпаки...
19:48
Рух транспорту площею Свободи на ділянці від перетину вул. Сумської та вул. Свободи (Іванова) до Харківського національного університету ім. Каразіна обмежується з 21 листопада до 20 січня 2017 року.
18:45
У вівторок, 22 листопада, відбулося відкриття Молодіжного центру Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України на вул. Новгородській, 4.
17:31
22 листопада в Вовчанську відбулося відкриття місцевого осередка «Східного Корпусу». Вовчанськ – перший з районних центів, де з'явилося місцеве відділення.
14:20
Харківська губернаторка вважає, що в місті є вся необхідна інфраструктура для проведення матчу та одне з найкращих футбольних полів.
13:57
Сьогодні, 22 листопада, в Харкові проходить автопробіг
09:17
В понеділок, 21 листопада, увечері в Києві на площі Льва Толстого радикально налаштовані громадяни розгромили будівлю "Ощадбанку" (раніше - "Ощадбанк Росії").
08:02
Під час святкування третьої річниці Революції гідності були нагороджені військові, волонтери та активісти, які особливо відзначилися протягом останніх років.
22:02
Вони знову, як і три роки тому, зібрались біля пам’ятника Шевченку, вже знакового місця для харківського Євромайдану