Головні новини (права колонка)

18:17
У Харкові представники ОПОРИ написали заяву до поліції через ймовірний підкуп виборців кандидатом у депутати Харківської міськради від місцевого осередку партії «Блок Кернеса – Успішний Харків» Ігорем Тереховим, який під час заходу подарував футбольний м’яч.
15:11
3 жовтня, на дев'ятий день трагедії, на місці катастрофи військового літака АН-26Ш під Чугуєвом пройшла панахида за загиблими офіцерам і курсантам. У жалобному заході взяли участь родичі, друзі та колеги загиблих.
12:57
Хвиля чуток про смерть Харківського міського голови Генадія Кернесане більше, ніж фейк.
10:01
Апеляційний суд в Харкові залишив під вартою усіх підозрюваних у справі про напад на автобус.
15:23
Загальна сума невиплаченої заробітної плати у Харківській області на 1 вересня 2020 року становила 546,2 млн.грн і упродовж серпня. збільшилася на 8,3% (на 41,8 млн.грн).
15:36
Нову систему оплати проїзду презентували сьогодні, 25 вересня, на станції метро «Держпром».
13:56
Харківський апеляційний суд задовольнив клопотання прокурора про оголошення в розшук обвинувачених у справі про теракт біля Палацу спорту.
12:41
Інспекцією за ненормативні викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря нарахована шкода, загальний розмір якої наразі складає 3,689 млн грн та зобов'язано підприємство в примусовому порядку отримати вказаний дозвіл на викиди забруднюючих речовин.
16:52
Активна громадськість Харкова має вимагати початку розслідування діяльність підприємства за статтею 441 Кримінального кодексу України - екоцид.
12:55
Стало відомо, хто балотується в депутати місцевих рад та мери від партії «Блок Світличної «Разом» у Харківській області.