Головні новини (права колонка)

16:14
26 січня було оприлюднено склад кандидатів на посаду директора Комунального закладу Харківське обласне бюро судово-медичної експертизи (ХОБСМЕ). Конкурс, що було оголошено Харківською обласною радою наприкінці минулого року, відбудеться 1 лютого 2022 р.
17:20
Тетяну Кагановську обрано ректором Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна. Вона стала першою за 200 років жінкою-ректором.
15:45
У Харкові триває підготовка до приватизації єдиного майнового комплексу державної установи "Державний інститут праці та соціально-економічних досліджень"
22:17
Лідер голосування у першому турі виборів ректора Харківського університету їм. В.Н. Каразіна Тетяна Кагановська звернулася до виборців та команди опонента напередодні другого туру.
15:53
Для дорогущого харківського зоопарку привезли жирафу.
23:03
13 березня на ХІ позачерговому з‘їзді політичної партії «Слуга народу» делегати змінили структуру партії, ухвалили нову редакцію статуту і доктрину, створили нові робочі органи, зокрема Політраду, а також Національну раду громад.
21:41
Глава «Національного Корпусу» Харківщини Костянтин Нємічев нагадав секретареві Харківської міськради Ігорю Терехову про електронний підпис Кернеса, «Коксохім» і харківських сепаратистів.
14:44
Директор ДП «Жовтневий лісгосп» Руслан Чагаровський, котрий викрив масштабні незаконні вирубки лісів на Харківщині, став героем документального фільму «Лiс. Початок».
14:32
22 лютого харків’яни вшановують пам’ять загиблих у теракті біля Палацу спорту.
12:09
З 7 по 24 квітня в Харкові відбудеться Міжнародний фестиваль класичної музики KharkivMusicFest.