Головні новини (права колонка)

20:48
На сесії харківської облради 15 жовтня виникла перепалка між головою ХОДА Олексієм Кучером та заступником голови облради Володимиром Скоробагачом.
12:25
Голова Харківської ОДА Олексій Кучер пропонував, щоб на посаду мера Харкова від партії «Слуга Народу» балотувався один з синів діючого керманича міста Генадія Кернеса.
18:14
9 жовтня у Харківському історичному музеї ім. Миколи Сумцова до Дня захисника України відкрилася виставка «Проти Голіафа»
17:04
Хвиля чуток про важкий стан Харківського міського голови Генадія Кернеса не більше, ніж фейк.
16:11
Суддя Харківського окружного адміністративного суду Оксана Старосєльцева відмовила Державній екологічній інспекції у Харківській області у мірах забезпечення позову.
14:17
Опалювальний сезон в Харкові стартує 15 жовтня. Але якщо температура повітря протягом трьох діб буде менше 8 градусів тепла, опалювальний сезон може розпочатися раніше.
11:08
У четвер, 8 жовтня, слідча суддя Вищого антикорупційного суду частково задовольнила клопотання прокурора та обрала голові Харківського окружного адміністративного суду запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.
17:47
Голова Харківської ОДА Олексій Кучер запустив на YouTube рекламу з церемонії прощання із загиблими під час аварії Ан-26, яка відбулась на площі Свободи 6 жовтня.
19:32
Поліція відкрила чотири кримінальні виробництва за фактом конфлікту в Барвінківському районі Харківської області та розпочала службове розслідування за інформацією про побиття поліцейськими чоловіка в Барвінковому.