Головні новини (права колонка)

16:01
Вихідними в області відбудеться близько 1300 масових заходів. Охоронятимуть спокій харків’ян 3,6 тисячі працівників поліції.
13:42
Держкомтелерадіо нагадало загальнонаціональним та регіональним мовникам про спеціальне наповнення ефіру у День пам’яті і примирення, 8 травня.
12:42
Починається трансформація системи охорони здоров’я. В першу чергу це стосується реформації первинної медицини в Харківській області.
11:46
Постачальник розкритикував розподіл коштів від підвищених тарифів і попередив, що без капіталовкладень та інвестицій подача газу українцям може стати фактично небезпечною.
08:49
Голова облдержадміністрації попередив, що одразу після свят особисто проінспектує всі дороги державного значення в області.
00:48
В «ЕрміловЦентрі» відбулося яскраве дійство, під час якого звичайні люди намагалися дослідити зони толерантності в сучасному соціумі. Мета перфомансу — закликати до міжрелігійного діалогу та єднання протилежностей.
19:00
Законодавство забороняє суміщати посади державного службовця категорії «А» зі статусом депутата місцевої ради.
18:14
Забезпечення безпеки і правопорядку в регіоні у найближчі дні Ігор Райнін назвав одним з головних завдань.
17:18
Відбулися публічні громадські обговорення щодо перейменування топонімів, які підпадають під дію закону про декомунізацію.
16:14
З травня українцям постачатимуть газ по 6879 грн. за 1000 куб. м., тому суттєво подорожчає гаряча вода, а з жовтня — опалення, на 60%.