Головні новини (права колонка)

22:25
Харківські активісти приєдналися до всеукраїнської акції «Дні солідарності з кримськими заручниками».
15:20
Капсулу на місці майбутнього пам'ятника воїнам АТО заклали 26 травня у Харкові.
14:45
На вихідних харків'яни зможуть станцювати «Харківський вальс», взяти участь у традиційному Велопараді і випробувати свої можливості в змаганнях по кроссфіту «Гонка націй»
08:40
Присутність вчора активістів ГК «Азов» на судовому засіданні у справі про отримання хабара мером Мерефи обумовлена необхідністю "прямого контролю за ходом суду для максимально об'єктивного прийняття ним рішення і недопущення порушення законодавства". 
14:26
Суд над Мереф’янським міським головою в черговий раз перенесено через «госпіталізацію обвинуваченого». Депутати місцевої ради вирушили з'ясовувати, яка хвороба раптово вразила Веніаміна Сітова
14:18
Генпрокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно начальника управління ДФС та начальника відділу Міндоходів у Харківській області за одержання 115 тис. грн. хабара.
09:55
За показником «Доступність і якість послуг у сфері освіти» Харківщина посіла перше місце серед регіонів, випередивши Київ.
08:52
Таблички змінять на п’яти станціях метро, отримають нові назви чотири райони та гідропарк. Жителі вулиць звикатимуть до імен сучасних героїв.
19:59
Сьогодні в ХОДА під головуванням віце-губернатора Михайла Черняка відбулося засідання комісії з декомунізації топонімічних об'єктів міста Харкова та області.
19:38
У цьому році пожежники створили профспілку задля захисту власних прав. Проте їх керівництво всяко перешкоджає діяльності цієї організації.