Головні новини (права колонка)

08:35
Коли в багатьох містах країни проходили урочистості до 9 травні та масові гуляння, харківські активісти долучалися до плетіння маскувальних сіток.
22:29
Голова харківського відділу ЦК «Азов» заявив, що його організація не має жодного стосунку до сьогоднішньої стрілянини на вулиці Ярослава Мудрого.
18:17
У всіх районах області та міста відбулися заходи, присвячені Дню пам'яті та примирення і Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
16:16
Незважаючи на близькість прикордонного з Росією регіону до зони АТО і неодноразові спроби «розгойдати» тут ситуацію, 8 і 9 травня на Харківщині пройшли спокійно.
14:16
Урочистості на меморіалі Слави супроводжувалися сутичками, проте це не завадило провести офіційно заплановане.
17:54
В ефірі телеканалу «Еспресо.ТВ» віце-прем’єр Павло Розенко заявив, що встановлення єдиної ринкової ціни на газ та скорочення обсягів споживання голубого палива – це шлях до повної енергетичної незалежності України.
09:23
Новий порядок формування тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) набрав чинності з 6 травня.
08:56
Міська влада повідомила про маршрут Велодня, що відбудеься 29 травня в Харкові.
20:08
З п'ятисот претендентів в харківський «КОРД» на сьогодні відібрали 35 бійців, повідомляє прес-служба Національної поліції в Харківській області. Сертифікати бійцям вручив особисто Арсен Аваков
18:48
Стартувала кампанія, присвячена інформуванню демобілізованих та їх родин про гарантовані державою пільги та права.