Головні новини (права колонка)

14:29
Зима суттєво погіршила стан харківських доріг. За офіційними даними, порівняно з минулим роком, кількість ям на мережі трас загального користування зросла в три рази.
14:06
В Мінюсті прогнозують, що Україна підніметься на 73-тє місце у рейтингу легкості ведення бізнесу від Світового банку Doing Business.
10:26
Національний банк України прийняв низку стратегічних рішень: зниження облікової ставки, удосконалення операційного дизайну монетарної політики, оптимізація процедур управління ліквідністю тощо.
09:39
До Харкова завітав філософ та письменник Дмитро Савченко, який прочитав лекцію під назвою «Війна у стилі постмодерн. Перспективи міжнародного тероризму, метафізичних держав».
19:41
Будівництво триває два тижні. У ґрунті прокопали і вирівняли основу під асфальт. Обіцяють, що траса для велосипедів не буде замерзати і заростати.
17:16
Голова Національного банку України Валерія Гонтарєва повідомила результати свого візиту до США.
16:11
Студенти вищих навчальних закладів Харкова можуть подати проекти на конкурс «Харків — місто молодіжних ініціатив».
15:07
Представники «Харківського антикорупційного центру» розповіли про нові факти сірих схем, які у онкоцентрі побудував директор Юрій Винник.
10:16
У приміщенні вокзалу станції «Харків-Пасажирський» організували свято. Воно мало показати присутнім, що спільного у них більше ніж того, що їх роз’єднує.
09:27
Фіскальна та монетарна політика, митниця та зовнішня торгівля, охорона здоров’я, аграрний сектор та харчова продукція, технічне регулювання та ринковий нагляд, природні ресурси найбільше турбують європейських партнерів.