Слайдер на главную

11:51
В Україні триває реалізація проекту «Подолання – з конфліктів до діалогу та подолання травми», в межах якого спеціалістів навчатимуть надавати допомогу людям, що постраждали в результаті військових дій на Донбасі.
11:27
Харківська міська рада оприлюднила звернення з приводу потенційної терористичної загрози.
14:25
Раніше Вадим Лісничук обіймав посаду керівника Управління патрульної поліції Черкас.
09:20
Заступників Світличної – першого «віце» та керівника апарату – оберуть за конкурсом 15 листопада. А 11 листопада визначиться повний перелік претендентів на ці посади.
15:14
Заступник голови ХОДА – про роботу у бізнесі та час на спортзал, кістяк команди Райніна та об'єднання громад, Івана Івановича та реформу системи охорони здоров'я.
15:14
Заступник голови ХОДА Михайло Черняк – про роботу у бізнесі та час на спортзал, кістяк команди Райніна та соціальний захист переселенців, децентралізацію та об'єднання громад, Івана Івановича та перший рівень реформи системи охорони здоров'я.
14:46
Заява про відставку за власним бажанням підписана директором Національної телекомпанії Зурабом Аласанією сьогодні, 1 листопада.
09:58
31 жовтня у ресторані "Пробка" відзначили Хеллоуін.
18:01
29 жовтня харківський регбійний клуб здобув перемогу у одеського «Кредо-63».
11:21
Розпорядження №379-к про призначення конкурсу на зайняття вакантної посади першого заступника голови ХОДА з'явилося на сайті обладміністрації.