Слайдер на главную

15:51
В Харківській області працює ряд програм по забезпеченню безпеки наших громадян і відбувається дійсне фінансування правоохоронної системи.
14:10
Харківська область отримала від КМЄС 58 планшетів і 81 відеореєстратор. Обладнання поліпшать координацію груп швидкого реагування патрульної поліції.
17:07
Голова постійної комісії облради - про вибори до ВР у 2014-му, перспективи об'єднання громад, допомогу сім'ї переселенців Тевяшевих за дорученням губернаторки та прем'єра, нові НВК, несанкціоновану вирубку лісу та територіальну оборону в районі.
12:50
21 жовтня спалах африканської чуми свиней був зафіксований у Валках під Харковом.
09:41
21 жовтня відбувся благодійний виступ дитячої циркової трупи Старого цирку.
17:27
Експерти, які беруть участь у цьогорічному Велофорумі, розповіли про принади розвинутої велоінфраструктури для життя міста.
20:16
Голова Харківської ОДА Юлія Світлична проанонсувала деякі кадрові перестановки в адміністрації. Судячи з усього, не всі службовці з адміністрації Ігоря Райніна збережуть свої місця. Хто «підійметься», а хто «загубиться» в новій ОДА?
11:19
У рамках міжнародного форуму «AGROPORT» відбувся масштабний кулінарний фестиваль AGRO COOK FEST.
10:14
У Міжнародному харківському аеропорту стартував AGROPORT-2016, під час якого проходить низка тематичних заходів з розвитку фермерської діяльності в Україні.
15:11
В Україні та Харківській області проводяться профілактичні заходи стосовно епідемії грипу. Але є проблема – щеплення від даної хвороби ще недоступні.