Слайдер на главную

07:47
Харківська губернаторка дала коментар з нагоди Дня гідності та свободи
16:15
Президент України Петро Порошенко звернувся до нас з нагоди Дня Гідності та Свободи
14:27
Підсумком сьогоднішнього виїзного засідання бюджетного комітету парламенту стало уточнення переліку потреб Харківщини в фінансуванні головних галузей на 2017 рік.
15:21
В Богодухівському районі Харківської області сьогодні, 18 листопада, активісти Цивільного Корпусу "АЗОВ"-Харків разом з національною поліцією знайшли схрон з боєприпасами.
10:06
Ректор Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди Іван Прокопенко - про Унівеситетський консорціум, Інститут козацтва, дефіцит учителів у школах Харківщини, бюджетне навчання і часи студенства Бориса Ложкіна.
09:38
16 листопада на сцені ХНАТОБу відкрився Перший музичний фестиваль «Гаудеамус Оpera». Губернатор Харківської області Юлія Світлична привітала харківську молодь з Днем студента.
17:44
15 листопада співробітники Харківського тракторного заводу, як у кращі часи історії свого підприємства, всім колективом сходили на футбол.
07:53
Кожен з участників Азовського руху Харківщина/Східний Корпус, хто прийматиме участь у т.з. "Третьому Майдані", буде виключений з рядів цих організацій
23:02
Харків з ранку жив додатковими заходами безпеки. Це було помітно навіть у віддалених куточках прифронтового міста, яке вперше за два роки відвідав великий футбол.
15:56
За проханням губернатора Харківської області лікарі дозволили 10 воїнам відвідати гру збірної України на стадіоні.