Ірина Гончарова

17:22
Депутат – це не просто «взула і забула», тобто проголосував-обрав-гуляй-вільний.
01:06
У Харкові майже щомісяця відбувається подія, яку практично не помічають харків’яни – сесія міської ради. Тому, використовуючи наявне у мене посвідчення помічника депутата, я відшукала собі нову розвагу: старанно відвідую сесії міської ради. Цирк ще той. А точніше, шоу одного актора – Геннадія Кернеса. Депутати виконують ролі статистів-підтанцьовок. Всі. Незалежно від фракційної приписки.
23:55
Після публікації першої частини статті минуло вже більше місяця. Чесно кажучи, у мене виникли сумніви – чи варто продовжувати цю тему. Ну ховається депутат від виборців, не веде прийом. Так більшість депутатів так само чинить.
12:12
Ніч з суботу на неділю стала не простою ніччю – це була ніч поезії і музики, ніч талантів і прихильників, ніч, коли митцем міг стати кожен охочий. У Харкові пройшла вже традиційна «Ніч музеїв».
11:45
Деякі установи витягли з комор старі совєтськи прапори, дещо вицвіли, але ж таки сталися у нагоді. Інші повивішували шматки матерії різноманітних відтінків червоного.
20:26
Після виборів до місцевих рад минуло вже півроку. Саме час подивитися уважніше, як працюють народні обранці. Особливо цікаво придивитися до мажоритарників – чи справді відновлення мажоритарних округів наблизило депутата до виборця?
22:56
"Появу книжки "Година папуги" Олександра Зінченка, яка являє українську точку зору на катинський злочин, вважаю особливо важливою для нас, поляків. Сталінські злочини, скоєні щодо Українського народу, перевершують усе, свідками чого ми були у ХХ столітті". Анджей Вайда, кінорежисер
13:34
3 квітня. Неділя. Активісти харківських громадських організацій пройшлися маршем Сумською. У найбільших містах України та Росії одночасно відбулись марши протестів проти хижацької забудови.