Ірина Гончарова

12:12
У Харкові відсвяткували 120-річчя Василя Еллана-Блакитного. Ювілейні заходи були організовані переважно працівниками Літературного музею. За словами організаторів, ювілей – добра нагода довідатися більше про один із найцікавіших періодів історії Харкова та заразом перевірити, яку пам’ять лишив по собі поет-революціонер у нашому місті.
23:20
До Харкова з’їхалися євромайданівці з усієї України. З’їхалися щоб взяти участь у першому загальноукраїнському Форумі Євромайданів. Делегати представляли більшість областей України. Багато з них прибули з маленьких міст та містечок. Були також окремі делегації від кількох громадських організацій – ГО «Праві», «Ми європейці», УНСО, а також від партії «Демократичний альянс».
10:50
Всі ми у курсі подій, які відбуваються зараз у Києві. Саме у столиці вирішується зараз доля України. На Київський Євромайдан поїхали наші побратими і посестри. Ми висловлюємо свою підтримку на Харківському Євромайдані. Ми вимагаємо відставки уряду і президента. А от місцева харківська влада ніби лишилась «за кадром». Притаманна деяким громадським діячам позиція, що як переможемо у Києві то і харківський злочинний тандем втече і у Харкові життя налагодиться само собою, на мою думку, є помилковою.
23:07
У неділю активісти екологічної організації «Зелений фронт» провели пікетування заправок компанії «Shell» з вимогою бойкотувати продукцію кампанії на знак протесту проти планів «Shell» видобувати на Харківщині сланцевий газ методом фрекінгу.
17:35
На засіданні клубу «Історії харківської медицини», яке відбулося 7 лютого у приміщенні Харківської наукової медичної бібліотеки, була презентована книга Ігоря Миколайовича Жуковського «Моя стара Шатилівка». Інженер-будівельник І.М. Жуковський багато років вивчає історію Шатилівки - старовинного району, старожилом якого він є.
14:50
Свято Різдва Христового наша невеличка компанія відсвяткувала у Різдвяному трамваї. Яскраво прикрашений Різдвяний арт-трамвай вирушив 7 січня від поворотного кола біля Південного вокзалу і проїхав Полтавським шляхом, Московським проспектом, вулицями Кірова, Першої кінної армії, Жовтневої революції та маршала Конєва, саме так, за словами організаторів, їздили перші харківські трамваї.
11:37
Важке життя у губернатора нашого Харківського. Нелегка робота бути співцем народним та телезіркою. А ще й за Покращення боротись доводиться. Завдання Партії регіонів виконувати.
12:56
17 березня відбулася чергова звітно-виборча конференція громадської організації «Зелений фронт». Конференцію провели стисло, по діловому, бо справ у захисників природи дуже багато, а часу мало.
10:59
Щороку 1 березня прогресивна світова громадськість відзначає Міжнародний день кішки. Але такий визначний звір як кіт вартий того, щоб присвятити його котячий величності цілий весняний березень.
21:48
На нашій вулиці свято. Точніше, у нашому виборчому окрузі № 13. Виборці мали щасливу нагоду побачити свого мажоритарного обранця. Невловимий Костянтин Кеворкян вирішив таки ознайомити нас, виборців, із результатами своєї річної депутатської роботи, відзвітувався тобто.