26 серпня 2008

22:11
28 вересня місто відвідає Дикий чоловік, який оспівав гарячу необхідність голити інтимні місця й створив кращий рингтон всіх часів і народів, лідер пітерської групи «Ленінград» Сергій Шнуров.
17:50
«Вони (компанія Нью Системс АМ, – авт.) такі ж інвестори, як я космонавт», – заявив міністр транспорту й зв'язку Йосип Винський, коментуючи реконструкцію Харківського аеропорту фірмою Олександра Ярославського. На думку журналу «Кореспондент», шанси в харківського бізнесмена відправити Й. Винського до зірок досить пристойні.
17:14
Заповнюючи податкову декларацію, власник корпорації УКРАВТО, один з «вірних штиків БЮТ» Тарієл Васадзе вказав, що володіє легковим автомобілем ЗАЗ-965.
22:11
У вівторок, 26 серпня, харківський міський голова Михайло Добкін вручив лікарям 2-ої підстанції швидкої медичної допомоги ім. проф. Мєщанінова більше 1 тис. комплектів спецодягу.
22:11
10 вересня ц.р. відбудеться чергова сесія Харківської міської ради.
11:07
У Ленінському районному суді м. Харкова у вівторок, 26 серпня, відбулося передостаннє засідання у справі про ДТП на вул. Полтавський Шлях, яка призвела до смерті шести осіб.
10:47
У понеділок, 25 серпня, у ДТП під містом Узин (Білоцерківський район Київської області) загинув народний депутат України Михайло Сирота («Блок Литвина»).
10:56
У вівторок, 26 серпня, у 10.00, у Ленінському районному суді Харкова почнеться судове засідання в справі про ДТП на вул. Полтавський Шлях. Сьогоднішнє засідання може стати останнім: показання свідків, потерпілих і обвинувачуваний суд уже заслухав.