27 серпня 2008

09:57
У результаті лісової пожежі в Лозовському районі в 16.00 зайнялися дві площадки арсеналу. Практично відразу пролунали вибухи боєприпасів – 120-міліметрових мін. Підрозділи Цивільної оборони евакуюють жителів райцентру. У місті паніка, на дорогах пробки. Штаб з ліквідації пожежі очолив заступник губернатора Сергій Стороженко.
16:55
Стан дорожнього покриття ніяк не міг стати причиною ДТП за участю А. Полтавця, тому що його автомобіль знаходився там, де взагалі не повинен був знаходитися, заявив директор Департаменту транспорту та зв'язку Євген Водовозов.
16:26
Інформація про те, що попередньою версією причини пожежі на ринку «Барабашово» є коротке замикання, що було розпосюджено «Вартою» з посиланням на прес-службу ДУ МНС України в Харківській області, не відповідає дійсності.
16:00
На суспільних слуханнях із приводу реконструкції Харківського аеропорту будуть обговорюватися деталі робіт на аеровокзалі. Головним чином, буде вислухано думку місцевих жителів, оскільки це стосується їх найбільше, повідомив директор Департаменту транспорту та зв'язку Харківського міськвиконкому Євген Водовозов.
22:11
Легендарна рок-група QUEEN 12 вересня виступить у Харкові на площі Свободи. Про це у середу, 27 серпня, на прес-конференції в Києві повідомила президент фонду АНТИСНІД Олена Франчук.
22:11
Бажаючих відвідати екскурсію на ретро-трамваї «Аннушка» у Харкові часом було так багато, що пропускна здатність атракціону не дозволяла задовольнити всіх бажаючих, повідомив керівник Департаменту транспорту та зв'язку Євген Водовозов.
14:08
Після введення нових тарифів на проїзд в електротранспорті Харкова постійні квитки на маршрутах Міськелектротранса, відповідно до державної інструкції, розраховуються виходячи з 120 поїздок для квитка на один вид транспорту й 130 – на 2 види.
14:01
Рішенням Ленінського районного суду від 27 серпня 2008 року Андрій Полтавець присуджений до 10 років позбавлення волі з позбавленням права управляти транспортним засобом строком на три роки. Крім того, суд виніс окрему ухвалу, що відправлено Президентові, Голові ВР і міністрові внутрішніх справ.
22:11
Як повідомили кореспондентові «Варти» у прес-службі Харківського метрополітену, у цей момент перекрито один з виходів зі станції «ім. Академіка Барабашова».
13:30
Захисник підсудного Андрія Полтавця звернувся до суду з клопотанням про поновлення слідства у справі про ДТП на вул. Полтавський Шлях. Однак суддя Сергій Скляренко вирішив відмовити у клопотанні. Оголошення вироку призначене на 12.30 сьогоднішнього дня.