19 серпня 2008

22:11
Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко в четвер, 21 серпня, відвідує Харків у рамках робочого візиту.
22:11
У Харкові коло 700 будівництв розпочато без узгодження з профільними управліннями і відомствами, повідомила у вівторок, 19 серпня, перший заступник директора КП «Житлкомсервіс» Тетяна Поздєєва. «Деякі забудовники вважають, що їм простіше потім узаконити самовільне будівництво, чим одержати дозвіл», – відзначила вона.
22:11
«Для батьків, які відправляють свою дитину до школи, на першому місці, насправді, не стоять його оцінки. Їх хвилює, щоб дитина повернулася звідти живою та здоровою», – заявив на засіданні комісії по техногенно-екологічнії ситуації Харківського виконкому голова КНС Олександр Кривцов.
14:55
У понеділок, 18 серпня, у Лозовій відбулася дорожня аварія, у результаті якої постраждали 6 осіб.
13:48
У понеділок, 18 серпня, у дитячий садок № 453, розташований по вул. Л.Пастера (район ХТЗ) забігла куниця, що у лічені хвилини з'їла папугу, що жив в установі.
22:11
Перший заступник директора КП «Житлкомсервіс» Тетяна Поздєєва у вівторок, 19 серпня, заявила, що основною проблемою є недостача дворових робітників. За її словами, залучити нових людей у цю сферу діяльності дуже складно.
22:11
Протягом 2–3 років у Харкові буде збудовано бібліотеку суспільно-політичної літератури імені Євгена Кушнарьова. Вона буде оснащена за останнім словом техніки, зал для роботи в мережі Інтернет обладнають більш ніж 300 комп'ютерами – це буде найбільший комп'ютерний зал у Європі.
22:11
У вівторок, 19 серпня, Харківський міський голова Михайло Добкін оглянув реконструйований парк біля Вічного Вогню. Він відзначив, що для інтеграції з Європою «необхідно побудувати Європу в себе».
12:36
Про локалізацію лісової пожежі під Ізюмом Харківської області поки говорити передчасно, повідомили «Варті» у Центрі пропаганди ГУ МНС у Харківській області.