21 серпня 2008

16:56
Експертиза щодо квітневої пожежі на ринку «Барабашово» завершена, і незабаром буде заведена кримінальна справа, повідомив керівник ГУ МВС у Харківській області Віктор Развадовський.
22:11
Сьогодні, 21 серпня, у малому залі міськвиконкому відбувся урочистий прийом з нагоди Дня міста. Відкриваючи його, харківський міський голова Михайло Добкін підкреслив, яку важливу роль грають самі харків'яни в розвитку свого міста.
22:11
Як повідомляла «Варта», у четвер, 21 серпня, міністр МВС України Юрій Луценко вручив особовому складу ГУ МВДУ в Харківській області автомобілі, що було куплено народним депутатом від БЮТ Олександром Фельдманом.
22:11
Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко на площі Свободи у Харкові вручив підрозділам ГУ МВС у Харківській області автомобілі. На заході були присутні також Олександр Фельдман, Сергій Сьомочкин, Василь Салигин, Сергій Стороженко й Віктор Развадовський.
22:11
21 серпня, в 15:45, у Харківському палаці спорту на проспекті Маршала Жукова, 2 відбудеться врочисте відкриття Кубка міста Харкова з волейболу, присвяченого 65-й річниці звільнення міста Харкова від фашистських загарбників, 17-й річниці Незалежності України та пам'яті Євгена Кушнарьова.
22:11
За даними керівника Харківського Гідрометцентру Валентини Андрієнко, у ті дні серпня, що залишилися, денна температура повітря в Харкові буде коливатися біля відмітки 30 градусів.
22:11
На засіданні в середу, 20 серпня, виконком Харківської міськради встановив вартість пільгових постійних квитків для школярів на проїзд у міському наземному електротранспорті.