20 серпня 2008

22:11
Окрім традиційного лиха харківських дерев – омели – зелені насадження атакує нова біда – захворювання, відоме як «іржавий каштан», повідомив глава харківського міського Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань Ігор Шурма на засіданні КНС.
22:11
«Місто Харків серед українських міст є все ж таки унікальним», – відзначила начальник відділу протоколу Департаменту міжнародних відносин Лариса Євтушенко, коментуючи одержання Харковом 3-ої почесної нагороди Ради Європи – Таблиці РЄ.
15:49
На даний момент умови іпотечного й будівельного кредитування в країні такі, що у банків немає взагалі ніяких ризиків, уважає голова правління харківського ВАТ «Трест «Жилстрой-1» Олександр Харченко.
15:09
На ринку «Барабашово» у куті площадки «Лужніки» («Яма»), біля магазина номер 40, у районі повороту вул. Амурської вже два тижні розрито траншею глибиною близько 3 метрів, що постійно заповнюється рідиною. Як розповіли торговці по сусідству, її вирили 2 тижня тому.
14:57
У понеділок, 18 серпня, співробітниками районних відділів міліції було затримано жителя Харкова та мешканця Золочівського району Харківської області, які підозрюються у здійсненні крадіжок на території міських цвинтарів.
13:21
У Харкові, у фізико-математичному ліцеї № 27, що розташований на вул. Мар’їнській, 12/14, спалахнула пожежа. Як повідомили кореспондентові «Варти» у ЦГЗ ГУ МНС України в Харківській області, загоряння почалося близько 11 години.
12:20
У середу, 20 серпня, у Ленінському районному суді м. Харкова почалося третє засідання в справі про ДТП на вул. Полтавський Шлях. Для дачі показань до суду викликані два свідки.
11:27
В 7:12, 20 серпня, лісову пожежу в Ізюмському районі, що стала самим масштабним нещастям такого роду в Харківській області за десятки років, було локалізовано.
22:11
Керівник Харківської міської комісії з техногенно-екологічних питань і надзвичайних ситуацій Олександр Кривцов запропонував винести на засідання виконкому Управління освіти й охорони здоров'я питання про повну заборону паління в освітніх і медичних установах.