14 грудня 2010

18:00
Українське товариство захистило своє право в суді
11:29
Торги по долару на міжбанку закрилися в діапазоні 7.9760-7.9795 грн/дол.
11:23
14 грудня у харківських обмінках долар залишився відносно стабільний, а євро і російський рубль подорожчали і на покупці, і на продажу.
13:08
Торги по долару на міжбанку відкрилися в діапазоні 7.9680-7.9750 грн/дол.
12:51
На вівторок, 14 грудня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні, підвищивши курс євро, знизивши котирування російського рубля і залишивши курс долара без змін.
16:52
Новини не завжди потрібно шукати, іноді вони приходять до вас самі – непрохані і неприємні. Автовокзал біля Кінного Ринку (станція метро «Площа Повстання»), цього звичайного вечора не обіцяв жодних натяків на подібне.
12:21
Ми вже, здається, призвичаїлися до нових підвищених цін на послуги метро. Ціни підвищували, аргументуючи це збитковістю підземки, апелюючи до ринкових відносин і цінностей капіталізму.
16:52
Щоб стати жертвою обману,треба…Та просто читати, та інколи послуговуватись цим вмінням. Що читати? – Об’яви на стовпах, в газетах та Інтернеті. На цьому першому рекламному етапі аферистів виявити найскладніше, адже тут вони карти ще не розкривають, а навпаки, задля привернення до себе уваги набувають найрізноманітнішіх форм, пропонуючи взяти участь у семінарах, кастингах, співбесідах на працевлаштування тощо.
13:14
Більшість прочитавши заголовок, уявить собі слонів, Індію, магараджів. Дійсно, ця тема цікава, проте мова піде про Україну. У нас теж є слони, причому білі, та ще й з величезним впливом на повсякденне життя кожного українця. Проте не буду аж надто забігати наперед. Зацікавив? - читаймо уважно.
16:24
«Вживаєш пиво немов воду?-ти б’єшся кухлем за свободу!Ти не алкоголік,а патріот,адже ти п’єш пиво своєї Батьківщини.» Звучить абсурдно,але насправді цілком логічно у розрізі сучасної української реклами алкоголю, де за основу взяті не лише причепливі фрази,чи зіркові обличчя,а й комерціалізований патріотизм,з його новим мірилом - пляшкою або кухлем.