16 лютого 2011

23:56
В приміщенні «АВЕК» сьогодні в чорних масках чергували спеціальні підрозділи міліції «Сокіл»
23:34
Підрив пам‘ятника Сталіну в Запоріжжі та так звані теракти в Макіївці є нічим іншим, як сліпим мавпуванням політики Владіміра Путіна в Росії, який за рахунок віртуальних війн відвертає увагу людей від соціяльної кризи. Сьогодні адміністрація Януковича-Азарова, що «дореформувалася» до повного колапсу економіки, намагається сформувати образ ворога-націоналіста, що винен в усіх негараздах держави.
15:35
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 7.9590-7.9625 грн/дол.
14:31
Підтримка свободи інтернету в усьому світі залишиться пріоритетом для США, заявила держсекретар Хіларі Клінтон.
14:03
Розпочалася пожежа о 3-й годині ночі в Деснянському районі.
13:56
Кинута ДАІшником репліка про «телячу мову» викликала великий резонансний розголос і багато керівників через цей випадок отримали догани. Але після цього всього, водія, який передав зафіксоване правопорушення у ЗМІ арештовано.
12:20
У харківських пунктах обміну валют євро подорожчав на шість копійок і коштує в середньому 10.8 грн. Долар продовжує залишатися стабільним.
12:02
Прокуратура Вишгородського району Київської області порушила кримінальну справу щодо завідувача терапевтичним відділенням однієї з лікарень Києва, який вивіз пацієнтів із медичного закладу і залишив на морозі.
11:36
Внизу безодня, зверху ж світло сяє Що поміж ними бачим ми? Проміння божества до нас не проникає: (Воно закрите слугами пітьми!);-
11:17
Після сьогоднішнього мітинґу будівлі обласної державної адміністрації активісти громадських орґанізацій «Прорвемось!» та «Слобожанщина» передали Президентові звернення від імені народу України.