22 лютого 2011

17:25
Для вирішення цієї проблеми відомий український історик, мешканець Львова звернувся до представників Харківської та Львівської влади з пропозицією значно знизити ціну квитків, а особливо на великі відстані в межах території України. А представники Львівської влади для об’єднання українського народу подарували для Харківського Національного Університету ім. Каразіна кілька десятків цінних книжок.
17:13
У харківських пунктах обміну валют 22 лютого подешевшала валюта: євро подешевшав у середньому на десять копійок, долар – на вісім копійок.
16:41
Професор Українського Католицького Університету читав аналогічну лекцію у Львові, Одесі та інших великих містах України. Сьогодні відбулася зустріч з мешканцями Харкова.
16:34
Представники влади і духовенства сподіваються, що цей день ввійде в історію як крок до об’єднання українського народу Східних і Західних теренів. Водночас комуністичні сили вимагають зняти дошку на честь Блаженійшого Патріарха Української Греко-Католицької Церкви Йосифа Сліпого.
16:15
До 64-річній харків'янці, пацієнтці Інституту невідкладної хірургії, 20 лютого в палату зайшов невідомий чоловік і відібрав у жінки мобільний телефон і сумку з грошима.
15:54
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 7.9450-7.9520 грн/дол.
21:59
На вівторок, 22 лютого, НБУ встановив офіційний курс гривні, знизивши котирування долара та підвищивши курс євро й російського рубля.