22 травня 2013

15:59
Міжбанківський валютний ринок сьогодні, 22 травня, закрився зростанням європейської валюти на п'ять копійок.
11:57
У пунктах обміну валют у Харкові в середу, 22 травня, незначно подорожчали євро і долар. Курс російського рубля змінився незначно.
11:26
Міжбанківський валютний ринок України 22 травня відкрився підвищенням курсу європейської валюти на 5 копійок. При цьому курси долара і російського рубля майже не змінилися.
09:52
Національний заповідник «Софія Київська» урочисто відкрив виставковий проект «Київська Русь. До 900-річчя вокняжіння Володимира Мономаха». Виставка такого масштабу відбувається у Заповіднику вперше. Експозиція презентує матеріали з колекцій Археологічного музею, Центру археології Києва та наукових фондів Інституту археології НАН України, Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній», Чернігівського історичного музею ім. В.В. Тарновського, музейних фондів Національного заповідника «Софія Київська». Виставка експонуватиметься до 1 липня 2013 року.
09:25
На середу, 22 травня, НБУ встановив офіційний курс гривні, підвищивши котирування євро і російського рубля та залишивши котирування долара без змін.
22:00
Президент південноамериканської республіки Уругвай Хосе Мухіка - колишній революціонер, який представляє коаліцію лівих партій, запропонував парламенту законопроект про легалізацію марихуани. З його погляду, такий крок міг би допомогти в боротьбі з незаконним обігом наркотиків та насильством.