23 травня 2013

11:38
Сьогодні виповнилась річниця трагічної загибелі Героя України та багатолітнього директора Львівської галереї мистецтв Бориса Возницького. 23 травня 2012-го він загинув у ДТП в селі Печенія Золочівського району. За версією правоохоронців, аварія сталася через зупинку серця. Бориса Возницького називали ангелом-охоронцем українських замків, він відкрив світові Пінзеля і більш ніж пів століття рятував від знищення культурні пам’ятки України, формуючи з них цілі колекції.
15:31
Міжбанківський валютний ринок сьогодні, 23 травня, закрився зниженням курсу європейської валюти на чотири копійки.
13:29
23 травня о 09:24 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у житловому чотирьохповерховому будинку за адресою: Харків, вул. Бекетова, 19/17. Телефонували сусіди, котрі почули запах диму та побачили відкритий вогонь.
11:55
У пунктах обміну валют у Харкові у четвер, 23 травня, незначно подешевшав долар. Курси долара і російського рубля теж майже не змінилися.
11:50
Міжбанківський валютний ринок сьогодні, 23 травня, відкрився падінням курсу європейської валюти на 8 копійок. При цьому курси долара і російського рубля майже не змінилися.
09:36
На четвер, 23 травня, НБУ встановив офіційний курс гривні, підвищив котирування євро, знизив курс російського рубля та залишив котирування долара без змін.
13:03
З нагоди Дня Європи в Україні (який офіційно у нас у третю суботу травня, тобто, цього року був 18 травня) у Донецьку заплановано низку заходів, до участі в яких запрошені школярів та студентів, мешканців Донецька та гостей міста. У четвер 23 травня на центральному бульварі Пушкіна будуть організовані публічні “Євродебати” серед донецької молоді, а також інтелектуально-розважальна гра “Євроквест”.