9 грудня 2013

13:26
8 грудня у Дніпропетровську в парку ім. козака Лазаря Глоби відбулось Народне Віче на підтримку вимог Євромайдану. Загалом на міський Євромайдан цього дня, за різними підрахунками, прийшли від 5 до 10 тисяч небайдужих дніпрян.
13:08
На минулих вихідних харківські прикордонники та митники затримали в залізничному пункті пропуску Куп'янськ провідника поїзда № 108 Київ-Астана. Чоловік перевозив велику партію петард.
12:53
У понеділок, 9 грудня, у деяких харківських пунктах обміну валют незначно подорожчали євро і російський рубль. Долар зменшив в ціні в порівнянні з п'ятницею, 6 грудня.
20:13
Донбаські фермери зібрали 1 тонну м'яса і 1,5 тонну овочів для Євромайдану - про це повідомив у стінах Київради керівник секретаріату депутатської фракції ВО "Свобода" у Верховній Раді Сергій Рудик.
19:44
В наступному сезоні Друга ліга може поповнитися відразу 6 новими клубами. Серед них і оголошений цього року банкрутом криворізький "Кривбас". Про це в ефірі телеканалу "Футбол" повідомив президент Професійної футбольної ліги Мелетій Бальчос.